FYB, flavour your beer logo
Over ons

Gedreven door passie voor speciaal bier en beleving zijn wij bij elkaar gekomen. Als horecamannen was ons al snel duidelijk dat speciaal bier een enorme trend is. Als echte bierliefhebbers kan ons geluk daarom ook niet op bij verschillende slijterijen en horecagelegenheden. Smaken kunnen tegenwoordig niet gek genoeg máár er ontbrak iets.

Wij willen met FYB, een ervaring bieden die bier verdient. Dit doen wij door alle zintuigen te prikkelen. Het begint met het totaalplaatje van het product. Waarna je zelf het aroma toevoegt aan het basis bier. Hierna ruik je direct een nieuwe geursensatie. Bij het nemen van een slok proef je meteen de nieuwe smaken.

~ Flavour Your Beer

Mario Janssen

Mario is als echte bier pro verantwoordelijk voor het uitwerken van nieuwe recepten en het volgen van trends binnen de bier wereld. Daarnaast voorziet hij van alle zaken die achter de schermen nodig zijn om soepel te kunnen opereren.

Joris gerrits

Joris is binnen FYB verantwoordelijk voor onze PR en Sales. Daarnaast zet hij alle lijntjes uit om het proces van onderneming naar verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen.